ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά μέχρι τις 18:30 το απόγευμα ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη μεταφορική ACS, εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση. 

Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από €450.00 είναι. Δ Ω Ρ Ε Α Ν.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ -CLICK AWAY -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ COURIER . Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΤΟΣ 20 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ 4 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΑΦΗ . 

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΡΤΑ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ .

ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΜΕ SMS 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟY SHOEGALLERY.GR.- 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ .

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε: Αν επιθυμείτε το δέμα να σταλεί στην διεύθυνση σας, θα σας ενημερώσουμε για τον τυχόν επιπλέον χρόνο παράδοσης. Σας τονίζουμε όμως ότι ως εταιρεία ΔΕΝ χρεώνουμε επιπλέον κόστος για τις δυσπρόσιτες περιοχές.


To κόστος αποστολών για τις παραγγελίες που δε ξεπερνούν τα €45.00 έχει χρέωση αποστολής € 3.00. Αν η παραγγελία σας είναι από € 45.00 και πάνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ


Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι € 2.00 έως το ποσό των € 45.00. Πάνω από € 45.00 είναι ΔΩΡΕΑΝ


Το SHOEGALLERY.GR πλέον στέλνει τα ωραιότερα παπούτσια της αγοράς και στην ΚΥΠΡΟ . Η διαδικασία είναι διαφορετική . Όλες οι πληρωμές πρέπει να γίνονται με τραπεζική κατάθεση και να προστίθεται στην αξία του προϊόντος και έξοδα αποστολής  7 . Τα δέματα θα αποστέλλονται με την ACS και η διάρκεια παράδοσης θα είναι 7 ημέρες . Σε αγορές άνω των 150€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ . 


Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, να ελέγξει την αρτιότητα των προϊόντων που παρήγγειλε  και σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη, χτυπημένη, σπασμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.